حضور 5 میلیون زائر در نجف در ایام محرم

سه شنبه 18 مرداد 1401
09:45
حضور 5 میلیون زائر در نجف در ایام محرم استانداری نجف روز دوشنبه با تاکید بر برقراری امنیت و ارائه خدمات به عزاداران حسینی از حضور و مشارکت 5 میلیون زائر همزمان با دهه اول محرم خبر داد.

العالم_ عراق

مجید الوائلی استاندار نجف در مصاحبه با خبرگزاری عراق (اینا) بیان کرد که برنامه ها برای برقراری امنیت و ارائه خدمات ویژه مراسم بزرگ عاشورا به خوبی در حال اجراست و حرکت در خیابان های این استان وقفه‌ای نداشته است.


وی با اشاره به انبوه عزاداران و زائران در استان نجف اظهار کرد: تعداد زائران از ابتدای ماه محرم تا کنون به بیش از پنج میلیون نفر رسیده است.


وائلی خاطرنشان کرد: 59 یگان پزشکی در بافت قدیمی- زیارتی شهر نجف و محلات آن مستقر شده اند و بیمارستان های دولتی نظیر الصدر، الزهرا، الحکیم و النجف برای ارائه کلیه خدمات پرستاری و درمانی به عزاداران در آمادگی کامل هستند.

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست


افزایش سهمیه کالاهای اساسی استان‌های مسافرپذیر


عراقچی در گفت‌وگو با لاوروف: بی‌تفاوتی به قانون‌شکنی آمریکا و اسرائیل، منطقه و جهان را ناامن می‌کند


موج سی و هفتم عملیات غرورآفرین "وعده صادق۴" در شب قدر اجرا شد + فیلم


"تأکید بر حق دفاع مشروع ایران" درگفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل


خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد