امارات حکم حبس وکیل خاشقچی را لغو کرد

چهارشنبه 19 مرداد 1401
16:10
امارات حکم حبس وکیل خاشقچی را لغو کرد
«رویترز» از لغو حکم حبس صادر شده برای وکیل سابق خاشقچی که تابعیت آمریکا دارد، خبر داد.

العالم_امارات

دادگاهی در امارات امروز (چهارشنبه) حکم حبس صادر شده برای «عاصم غفور» شهروند آمریکایی و وکیل سابق «جمال خاشقجی» روزنامه‌نگار منتقد سعودی را لغو کرد.

«رویترز» به نقل از وکیل غفور گزارش کرد، دادگاه فقط عاصم غفور را به پرداخت غرامت پنج میلیون درهمی معادل ۱.۳۶ میلیون دلار محکوم کرد.

عاصم غفور ماه گذشته به اتهام پولشویی، در فرودگاه دبی بازداشت شد. یک مقام مسؤول در وزارت خارجه آمریکا هفته جاری گفت، مقامات سفارت آمریکا در جلسه محاکمه عاصم غفور در امارات شرکت کرده‌اند.

خاشقچی، مفسر و ستون‌نویس برجسته روزنامه واشنگتن پست زمانی جزو افراد در حلقه خانواده سلطنتی به شمار می‌رفت، اما زمانی که آثارش به انتقاد از معاملات آل سعود تبدیل شد، نظر آن‌ها درباره او تیره گشت.

وی در اکتبر ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان سعودی در استانبول زمانی که برای گرفتن مدارک مورد نیاز به منظور ازدواج با «خدیجه چنگیز» نامزد ترکیه‌ای خود مراجعه کرد، به قتل رسید.

مقامات ترکیه به همراه مقام‌های سازمان ملل و ایالات متحده گزارش‌ها مبنی بر تکه تکه شدن جسد خاشقچی با اره را تایید کردند اما بقایای جسد او هنوز پیدا نشده است.

در ماه فوریه، دولت جو بایدن گزارش اطلاعاتی سیا را که مستقیماً ولی‌عهد سعودی را در قتل خاشقچی دخیل می‌دانست، از حالت طبقه‌بندی خارج کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه