جزئیات درخواست جریان صدری برای انحلال پارلمان

چهارشنبه 19 مرداد 1401
22:23
جزئیات درخواست جریان صدری برای انحلال پارلمان صالح محمد العراقی، شخص نزدیک به مقتدا صدر که سخنگوی او محسوب می شود، از طرفداران جریان صدری خواسته است از دادگاه فدرال بخواهند پارلمان کنونی را منحل کند.

العالم _ عراق

صالح محمد العراقی، نزدیکترین شخص به مقتدا صدر، از طرفداران جریان صدری خواسته است فرم منتشر شده ای را درمورد انحلال پارلمان پر کنند و تحویل وکلا و قضات بدهند.

در این فرم ابتدا به تفصیل به روند برگزاری آخرین انتخابات پارلمانی در عراق و سپس بروز اختلافات بین فراکسیون ها و ناکامی آنها در معرفی نامزد مامور تشکیل دولت پرداخته شده و سپس از هر یک از طرفداران جریان صدری به عنوان مدعی خواسته شده است در این فرم از رئیس و اعضای دادگاه فدرال به عنوان مدعا علیه بخواهند با توجه به ادامه بجران های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و تهدید صلح داخلی و درخواست های مردمی برای انحلال مجلس کنونی نمایندگان و برگزاری زودهنگام انتخابات، براساس ولایت عامی که این دادگاه برای فیصله دادن به اختلافات بر سر تطبیق قانون اساسی دارد، حکم به انحلال پارلمان کنونی دهد و از رئیس جمهور بخواهد تا زمانی را برای برگزاری انتخابات پارلمانی تعیین کند با این امید که کشور به سلامت از بحران ها عبور کند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد