۱۵۰ خانواده عناصر داعشی به یک اردوگاه در عراق منتقل شدند

جمعه 21 مرداد 1401
19:36
۱۵۰ خانواده عناصر داعشی به یک اردوگاه در عراق منتقل شدند یک منبع رسمی امنیتی روز جمعه گزارش داد: حدود ۱۵۰ خانواده عناصرداعشی از اردوگاه الهول سوریه وارد استان نینوا درعراق شده اند.

العالم - عراق

به گزارش شفق نیوز، گروه جدید خانواده‌های داعش تحت حفاظت شدید امنیتی از طریق گذرگاه مرزی ربیعه در مرز عراق و سوریه وارد عراق شده اند.

این منبع افزود: این خانواده ها به اردوگاه الجدعه منتقل خواهند شد، تعداد آنها ۱۵۰ خانواده (شامل ۶۲۰ نفر ) است که اکثرا زن و کودک هستند.

یک منبع امنیتی دیگر در ساعات اولیه صبح امروز نیز خبر انتقال یک گروه جدید از خانواده های عناصر داعش از اردوگاه الهول سوریه به اردوگاه الجدعه در عراق را اعلام کرده بود.

سال گذشته نیزدولت عراق به رغم مخالفت مقامات محلی و ساکنان استان نینوا در چند نوبت ده‌ها خانواده عراقی را که مردانشان از عناصرداعش هستند، از اردوگاه الهول در سوریه به اردوگاه الجدعه در نینوا منتقل کرده بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت