هشدار جهاد اسلامی به صهیونیست ها؛ در صورت شهادت «عواوده»، جنگ را از سر می‌گیریم

شنبه 22 مرداد 1401
22:46
هشدار جهاد اسلامی به صهیونیست ها؛ در صورت شهادت «عواوده»، جنگ را از سر می‌گیریم مسئول اطلاع‌رسانی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که اگر اسیر فلسطینی که اعتصاب غذا کرده است، به شهادت برسد، جنگ علیه صهیونیستها آغاز خواهد شد.

العالم - فلسطین اشغالی

داوود شهاب مسئول اطلاع‌رسانی جنبش جهاد اسلامی شامگاه امروز شنبه به رژیم موقت صهیونیستی هشدار شدیداللحنی داد و تأکید کرد که حملات را مجددا آغاز خواهد کرد.

شهاب به پایگاه خبری «سبق-۲۴» گفت که اگر «خلیل عواوده» اسیر فلسطینی که در زندانهای صهیونیستی در اعتصاب غذا به سر می‌برد، به شهادت برسد، «بار دیگر مسیر درگیری جدید با این رژیم آغاز خواهد شد».

وی تأکید کرد: «می‌خواهیم که خلیل، سالم و در صحت کامل، نزد کودکان خود بازگردد. اگر خدای نکرده به شهادت برسد، اسرائیل وی را کشته است و مسئولیت کامل این مسئله را بر عهده خواهد داشت».

این مسئول جهاد اسلامی گفت که این جنبش، با طرفهای مختلف و در صدر آنها مصر، این مسئله را پیگیری می‌کند و این کشور فشار به این رژیم را افزایش خواهد داد تا وی آزاد شود.

این در حالی است که «انو ابوطه» عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی چهارشنبه گذشته خبر داد که عواوده، به بیمارستان منتقل شده و به خانواده وی اجازه دیدار با این اسیر داده خواهد شد.

وی افزود، هیأتی از صلیب سرخ با دو اسیر وابسته به جهاد اسلامی یعنی خلیل عواوده و «بسام السعدی» دیدار کرده است.

جهاد اسلامی هفته گذشته در پی بازداشت شدن بسام السعدی در جنین، وضعیت آماده‌باش اعلام کرد و خواهان آزادی وی و نیز آزادی خلیل عواوده بود که در پی آن جنگ سه روزه غزه با پیش‌دستی رژیم صهیونیستی رخ داد.

خلیل عواوده از اهالی «اذنا» در الخلیل نزدیک ۱۵۰ روز است که در اعتراض به بازداشت موقت یا اداری دست به اعتصاب غذا زده است. وی ابتدا اعتصاب غذایی ۱۱۱ روزه داشت و فقط یک هفته آن را شکست اما پس از شانه‌خالی کردن صهیونیست‌ها از تعهداتشان، بار دیگر اعتصاب غذای خود را از سر گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است