المشاط: سازمان ملل برای بازگشایی کامل فرودگاه صنعاء اقدام کند

يکشنبه 23 مرداد 1401
23:09
المشاط: سازمان ملل برای بازگشایی کامل فرودگاه صنعاء اقدام کند
رئیس شورای عالی سیاسی یمن از سازمان ملل متحد خواست تا برای بازگشایی کامل فرودگاه صنعاء اقدام کند.

العالم - یمن

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن در دیدار با وزیر حمل‌ و نقل این کشور بر ضرورت بازگشایی فرودگاه صنعاء تأکید کرد.

المشاط گفت که سازمان ملل بایستی به بازگشایی مقصدهای جدید فرودگاه بین‌المللی صنعاء مطابق با الزامات آتش‌بس عمل کرده تا بازگشایی کامل و بدون قید و شرط این فرودگاه میسر شود.

بنابر گزارش وبگاه «المسیرة»، المشاط همچنین بر ارائه تمامی خدمات و تسهیلات لازم به مسافران مبدأ و مقصد فرودگاه بین‌المللی صنعاء تأکید کرد.

آتش‌بس دو‌ماهه یمن در سیزدهم فروردین‌ماه امسال (۱۴۰۱) آغاز شد؛ اما دوازدهم خردادماه بود که فرستاده سازمان ملل متحد اعلام کرد، طرفین درگیر در یمن با همان شروط قبلی توافق اصلی موافقت کردند که آتش‌بس دو ماه دیگر (یازدهم مرداد) تمدید شود.

صنعاء پس از پایان دو ماه دوم آتش‌بس اعلام کرد که در نتیجه تلاش‌های برادران در عمان، فرصت تمدید آتش‌بس فراهم شده است از‌این‌رو آتش‌بس برای سومین‌بار به مدت دو ماه دیگر تمدید شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد