۱۳ عضو گروه تروریستی الشباب در سومالی کشته شدند

دوشنبه 24 مرداد 1401
07:52
۱۳ عضو گروه تروریستی الشباب در سومالی کشته شدند مقام های نظامی سومالی اعلام کردند که در حمله هوایی به مرکز سومالی ۱۳ عضو گروه تروریستی الشباب کشته شدند.

العالم ـ آفریقا

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، مقام‌های نظامی سومالی گفتند در پی حمله هوایی آمریکا به مخفیگاه‌های تروریست‌ها در استان هیران واقع در مرکز این کشور ۱۳ تن از عناصر گروه تروریستی الشباب کشته شدند.

بر اساس این گزارش، این عملیات با هماهنگی ارتش سومالی انجام گرفته و دومین حمله در یک هفته گذشته علیه گروه تروریستی الشباب است.

پیش تر نیز فرماندهی ارتش آمریکا در آفریقا اعلام کرده بود که نیروهای این کشور ۳ حمله هوایی علیه گروه تروریستی الشباب در استان هیران انجام داده است.

به گزارش ایرنا، الشباب یک گروه مسلح تروریستی وابسته به شبکه القاعده است و بسیاری از عملیات‌ تروریستی را که منجر به جان باختن صدها نفر در آفریقا شده، پایه‌ریزی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش


غریب آبادی: امارات باید به واقعیت‌های تاریخی و حقوقی منطقه پایبند باشد


پاسخ قالیباف به ترامپ: بچرخ تا بچرخیم!/ محاصره شکست می‌خورد


«حادثه» برای ناو هواپیمابر آمریکا و جراحت ۴ نظامی


برنز آسیایی ناگویا بر گردن فاطمه برمکی