ترامپ: خفت‌بارترین رخداد تاریخ آمریکا تصرف افغانستان توسط طالبان بود

سه شنبه 25 مرداد 1401
11:47
ترامپ: خفت‌بارترین رخداد تاریخ آمریکا تصرف افغانستان توسط طالبان بود دونالد ترامپ به مناسبت اولین سالگرد تصرف دوباره افغانستان از سوی شبه نظامیان طالبان در اظهاراتی این اتفاق را "شرم‌آورترین، ناشایست‌ترین و خفت‌بارترین رویداد در تاریخ آمریکا" خواند.

العالم - آمریکا

به نقل از فاکس نیوز، ترامپ این اظهار نظر را با انتشار مطلبی در حسابش در شبکه اجتماعی متعلق به خودش یعنی "تروث سوشال" در خصوص حمله یک سال پیش این گروه بنیادگرا به کابل، پایتخت افغانستان قبل از خروج پرآشوب ارتش آمریکا از این کشور مطرح کرد.

ترامپ در این مطلب نوشت: فاجعه‌ای که دقیقا یک سال پیش در افغانستان رخ داد، شرم آورترین، ناشایست‌ترین و خفت بارترین رویداد در تاریخ آمریکا بود.

ترامپ ادامه داد: سوای از این حقیقت که ما آنجا را ترک کردیم، این من بودم که تعداد سربازانمان را در تدارک برای خروج از افغانستان تا تعداد دو هزار نفر تقلیل دادم، اما ما اینگونه خارج شدیم که اول ارتش را بیرون آوردیم و متعاقب آن ۱۳ سرباز کشته شده (همراه با تعداد زیادی سرباز شدیدا مجروح) و بسیاری از اتباع آمریکایی را پشت سر جا گذاشتیم، و بهترین تجهیزات نظامی جهان را به ارزش بیش از ۸۵ میلیارد دلار به دشمن عطا کردیم. خیلی بد است!

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود