سقوط یک هواپیما در ریاض

سه شنبه 25 مرداد 1401
11:33
سقوط یک هواپیما در ریاض تلویزیون عربستان سعودی از سقوط یک هواپیمای سبک و کشته شدن خلبان آن پس از برخاستن از فرودگاه الثمامه در ریاض خبر داد.

العالم - عربستان سعودی

تلویزیون عربستان سعودی، امروز (سه‌شنبه)، گزارش داد که یک هواپیمای سبک در پی یک سانحه پس از برخاستن از فرودگاه «الثمامه» در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، سقوط کرده است.

بنابر گزارش روزنامه «عکاظ»، دفتر تحقیقات هوایی در عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد این هواپیمای سبک، صبح امروز، در پی یک سانحه پس از برخاستن از فرودگاه الثمامه سقوط کرده و خلبان تنها سرنشین این هواپیما بوده است.

در ادامه این بیانیه با اشاره به اینکه خلبان جان باخته است، آمده است که گروه‌های امدادی به محل حادثه رفته‌اند تا تحقیقات خود را درباره علت سقوط آغاز کنند.

فرودگاه الثمامه «OETH» در پارک «الملک خالد» در شمال شهر ریاض واقع است و حدود 28 کیلومتر از فرودگاه بین‌المللی «الملک خالد» فاصله دارد.

این فرودگاه یکی از بزرگترین باندهای فرود به طول ۴۰۰۰ متر را در عربستان سعودی داراست و باشگاه هوایی سعودی تمامی فعالیت‌ها مانند پرواز عمومی، ورزشی، گلایدر و کنترل از راه دور را برعهده دارد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا