تورم در انگلیس برای اولین بار طی 40 سال اخیر دو رقمی شد/ شهروندان انگلیسی به کاهش وعده های غذایی روی آوردند

چهارشنبه 26 مرداد 1401
13:17
تورم در انگلیس برای اولین بار طی 40 سال اخیر دو رقمی شد/ شهروندان انگلیسی به کاهش وعده های غذایی روی آوردند آمارهای رسمی در انگلیس نشان می دهد تورم مربوط به قیمت مصرف‌کننده در این کشور در ماه ژوئیه (تیر) به ۱۰.۱ درصد افزایش یافته که بالاترین میزان از طی۴۰ سال اخیر یعنی از فوریه ۱۹۸۲ تا کنون بوده است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش رویترز، افزایش تورم در انگلیس در حالی بروز کرده که نرخ سالانه تورم در ماه گذشته در این کشور (ژوئن) ۹.۴ درصد به ثبت رسیده است.

افزایش تورم در انگلیس در ماه ژوئیه امسال بالاتر از حد انتظار اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز در این ماه بود که پیش بینی می شد تورم افزایشی ۹.۸ درصدی داشته باشد. این افزایش تورم، نگرانی های بانک مرکزی انگلیس درباره فشار ناشی از قیمت ها را کاهش نداده است.

اوایل ماه جاری میلادی، بانک مرکزی انگلیس، نرخ بهره را ۰.۵ درصد افزایش داد و به ۱.۷۵ درصد رساند که اولین افزایش نیم واحدی از سال ۱۹۹۵ بود.

این بانک پیش بینی کرد تورم در اکتبر (مهر)و با افزایش قیمت های انرژی های خانگی به ۱۳.۳ درصد برسد.

بنابر نظرسنجی جدید «تایمز رادیو»، از زمان کمبود غذا در جهان و افزایش هزینه‌های انرژی و در نتیجه افزایش قیمت مواد غذایی در انگلیس، میلیون‌ها شهروند این کشور وعده‌های غذایی خود را کاهش داده‌اند. بر اساس این نتایج ۱۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی به صورت مکرر وعده‌های غذایی خود را کاهش داده‌اند تا در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد