یک زن رئیس بخش ایران در موساد شد

پنج‌شنبه 27 مرداد 1401
17:11
یک زن رئیس بخش ایران در موساد شد سازمان موساد از انتصاب دو مقام زن در این نهاد جاسوسی از جمله یک زن به عنوان رئیس بخش ایران در این نهاد صهیونیستی خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

سازمان جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی اعلام کرد، دو زن را در دو پُست حساس در این سازمان منصوب کرده است.

بر اساس این گزارش، در اطلاعیه موساد آمده، برای اولین بار در تاریخ این نهاد یک زن با نام اختصاری «ک» در پستی حساس یعنی «دفتر ایران» در موساد منصوب شده است.

در این اطلاعیه اعلام شده، زن دیگری با نام اختصاری «الف» نیز در پستی مهم یعنی رئیس مرجع اطلاعات «جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات» منصوب شده است.

موساد اعلام کرد، رئیس بخش ایران مسؤول راهبرد موساد در تعامل با «همه جوانب تهدید ایران و فرماندهی یکپارچگی عملیات، تکنولوژی و اطلاعات در سازمان با ارتش اسرائیل و تمام دستگاه‌های امنیتی» است، وی از پیشکسوتان اطلاعاتی است و در حال حاضر نیز یکی از بالاترین، مهم‌ترین و تأثیرگذارترین سمت‌ها را در موساد برعهده دارد.

در ادامه این اطلاعیه آمده، خانم «الف» نیز نزدیک به بیست سال است که در مرکز عملیات اطلاعاتی موساد مشغول است. وی مسؤول قاعده‌سازی تصویر اطلاعاتی استراتژیک داخلی در مسایل مختلف از جمله برنامه هسته‌ای ایران، تروریسم جهانی، عادی‌سازی روابط با جهان عرب و اطلاعات مربوط به همه عملیات موساد است و صدها کارمند در جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل آن را مدیریت می‌کند. معاون وی نیز یک خانم با نام اختصاری «ه» است.

در همین رابطه «دیوید بارنیا» رئیس موساد گفت، خانم دیگری به نام «ه» به عنوان معاون سازمان اطلاعات و نیز یک خانم با نام اختصاری «ص» به عنوان معاون منابع انسانی منصوب شدند، بنابراین اکنون چهار زن در رأس موساد مشغول به کار هستند.

وی افزود، بالاترین سمتی که یک زن در موساد داشته مربوط به سی سال پیش بوده، «الیزا ماگن- هلوی» در آن زمان معاون مدیر این سازمان بود.

موساد عملیات‌های جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی در خارج فلسطین را بر عهده دارد.

0% ...

آخرین اخبار

۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟