خسارت هنگفت مالی سیل در مرکز افغانستان

شنبه 29 مرداد 1401
19:06
خسارت هنگفت مالی سیل در مرکز افغانستان مسئولان محلی طالبان در میدان‌وردک اعلام کردند بارش شدید باران و جاری شدن سیل تلفات مالی به ساکنان این ولایت وارد کرده است.

العالم - آسیا

مسئولان محلی طالبان در میدان‌وردک اعلام کردند که جاری شدن سیل به ساکنان این منطقه خسارت مالی وارد کرده است.

به گفته این مقامات، سیل در ولایت میدان‌وردک 30 خانه را تخریب کرده و خسارات مالی به ساکنان این مناطق وارد کرده است.

براساس این گزارش، راه‌های موصلاتی و پل‌های ارتباطی در دو شهرستان چک و سیدآباد این ولایت نیز تخریب شده و کمک به ساکنان این دو شهرستان را با مشکل مواجه کرده است.

پیش از این دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا)نیز اعلام کرده است که طی هفته گذشته سیل ناگهانی در چندین ولایت افغانستان جان 60 نفر را گرفته است.

این نهاد گفته است که در کنار خسارت جانی، سیل اخیر افغانستان 800 خانه را در ولایت‌های کنر، لغمان، ننگرهار و پروان تخریب کرده است.

این نهاد افزوده است که ننگرهار بیشترین آسیب را از سیل دیده و 11 نفر در این ولایت جان خود را از دست داده‌اند.

این در حالی است که «شرف الدین مسلم»، معاون وزیر مبارزه به حوادث طبیعی طالبان گفته است که «طی هفته گذشته در هفت ولایت افغانستان سیل جاری شده که زیان‌های جانی و مالی را وارد کرده است.»

وی افزود: در نتیجه سیل چندین جاده اصلی از جمله جاده کابل به غزنی و همچنین جاده بامیان و پکتیا نیز مسدود شده است.

همچنین آمارهای رسمی وزارت رسیدگی با حوادث نشان می‌دهند که در نتیجه سیل در مناطق مختلف افغانستان صدها خانه ویران شده و هزارن هکتار زمین نیز تخریب شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد