بنی گانتس: برای تأثیر بر توافق هسته‌ای هرکاری می‌کنیم

سه شنبه 1 شهريور 1401
21:59
بنی گانتس: برای تأثیر بر توافق هسته‌ای هرکاری می‌کنیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی در ادامه تحرکات خود برای کارشکنی در روند مذاکرات رفع تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران گفت که این رژیم برای تاثیر بر توافق هسته‌ای هرکار انجام می‌دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از سایت النشره لبنان، بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این باره اظهار کرد: ما با واشنگتن و کشورهای منطقه درباره احیای توافق هسته‌ای با ایران در ارتباط هستیم.

وی گفت: ما تمام تلاش خود را برای تأثیرگذاری بر توافق انجام خواهیم داد و «اسرائیل» می‌داند که در صورت لزوم چگونه آزادانه رفتار کند.

در همین راستا؛ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی قرار است روز پنجشنبه آینده طی سفری امنیتی سیاسی راهی واشنگتن شود.

روزنامه عبری زبان معاریو اعلام کرد که بنی گانتز در این سفر دیدارها و گفتگوهایی با مسئولان آمریکایی در مقر فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در فلوریدا خواهد داشت.

روزنامه مذکور اشاره کرد که گانتز قرار است در این دیدارها در جریان ابعاد عملیاتی همکاری بین ارتش رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گیرد.

او همچنین روز جمعه با ژنرال مایکل کوریلا رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا در واشنگتن دیدار خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو