حمله راکتی به پایگاه ترکیه در عراق

پنج‌شنبه 3 شهريور 1401
18:39
حمله راکتی به پایگاه ترکیه در عراق رسانه‌های عراقی گزارش دادند که یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های ترکیه در شمال عراق هدف حمله راکتی قرار گرفته است.

العالم - جهان اسلام

رسانه‌های عراقی، بعدازظهر امروز (پنجشنبه)، خبر دادند که پایگاه ترکیه‌ای «زلیکان» در منطقه کردستان هدف حمله راکتی قرار گرفته است.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» در این باره گزارش داد که پنج راکت ۱۲۲ میلیمتری به داخل پایگاه ترکیه در موصل (مرکز استان نینوا-شمال عراق) برخورد کرده است.

پایگاه خبری «شفق نیوز» نیز ضمن تأیید این گزارش خبر داد که راکت‌ها از شهر موصل به سمت پایگاه زلیکان شلیک شده است.

با این حال، این وبگاه عراقی اضافه کرد هنوز جزئیاتی درباره تلفات جانی و خسارت‌های مالی احتمالی در دست نیست.

پایگاه‌های نظامی ارتش ترکیه در شمال عراق در ماه‌های گذشته همواره هدف حملات راکتی و پهپادی گروه‌های ناشناس قرار گرفته‌‌اند.

ترکیه مدت‌هاست با ادعای مقابله با گروه تروریستی پ‌.ک‌.ک در حال نقض تمامیت ارضی شمال عراق است. گروه پ‌.ک‌.ک که در ۳۵ سال گذشته با دولت آنکارا در تقابل نظامی است از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود.

آنکارا ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان، مسئول مرگ بیش از ۴۰ هزار نفر از شهروندان ترکیه از جمله زنان و کودکان هستند. اما در مقابل نیز صدها روستا به دلیل حملات ترکیه در شمال عراق و سوریه خالی از سکنه شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات وزرای خارجه ایران و ارمنستان در تهران


تابو شکنی حزب سبز انگلیس؛ طبقه بندی صهیونیسم به عنوان نژادپرستی


9 ویدیو از اعتراضات دانش آموزان فرانسه را ببینید


نماهنگ | ملت فلسطین را نشناخته‌اند


حزب‌الله: ما بر پیمان خود با مقاومت هستیم+فیلم


نماهنگ | سلام بر شهدای مقاومت


رئیس اتحادیه علمای اسلام خواستار تشکیل سازمان ملل اسلامی برای تحقق صلح شد


نماهنگ | در انتظار طوفان


نماهنگ | روایت یک طوفان تاریخ‌ساز


مثبت ۱۰۰ ثانیه | بلوک مقاومت، محور نظم جدید جهان