ترکیه از پهپاد جت خود به نام «بایرکتار کیزیللما» رونمایی کرد

يکشنبه 6 شهريور 1401
08:14
ترکیه از پهپاد جت خود به نام «بایرکتار کیزیللما» رونمایی کرد شرکت بیرقدار دومین تصویر از دومین نمونه آزمایشی پهپاد جت خود به نام «بایرکتار کیزیللما» (Bayraktar Kizilelma) را منتشر کرد.

العالم - ترکیه

شرکت بیرقدار ترکیه، فعال در زمینه پهپاد، تصاویری از دومین نمونه آزمایشی هواپیمای بدون سرنشین جت خود به نام «بایرکتار کیزیللما» (بیرقدار سیب سرخ) را منتشر کرد.

به نوشته وبگاه دیفنس عربیک، این پهپاد در دو نوع ساخته خواهد شد؛ نوع اول مخصوص بمباران زمینی و حمل بمب و موشک‌های هوا به زمین است و از قابلیت شلیک موشک هوا به هوا برخوردار نیست.

نوع دوم مجهز به رادار AESA و سرعت ما فوق صوت دارد و همچنین قادر به شلیک موشک‌های هوا به هوا و هوا به زمین است و می‌تواند وارد نبردهای هوایی شود.

به گفته منابع خبری ترکیه، قرار است این پهپاد بین ۳۰ آگوست تا ۴ سپتامبر در شهر «صامسون» به نمایش عموم گذاشته شود.

سلجوک بایراکتار، مدیر ارشد فناوری شرکت ترکیه‌ای بایراک، سازنده پهپاد معروف Bayraktar TB2، برای اولین بار در ۲۳ خرداد در حساب توییتر خود عکسی از این پهپاد را منتشر کرد و نوشت که اولین نمونه آزمایشی از این پهپاد است.

به گفته رسانه‌های ترکیه‌ای طبق برآورد شرکت بایراک، پهپاد «بایرکتار کیزیللما» اولین پرواز خود را در سال ۲۰۲۳ انجام خواهد داد. این پهپاد با موتور جت می‌تواند ۱۵۰۰ کیلوگرم سلاح حمل کند و به مدت پنج ساعت در آسمان بماند.




فارس

0% ...

آخرین اخبار

واکنش یمن به پیشنهاد شیخ الازهر و پایان دادن به جنگ


دولت بریطانیا: مردم آمادگی لازم برای شرایط اضطراری را داشته باشند


 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم


یمن: ساختمان وزارت دفاع عربستان در قلب این کشور هدف قرار گرفت


عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ