افزایش شمار کشته های درگیری‌های دیروز طرابلس

يکشنبه 6 شهريور 1401
14:08
افزایش شمار کشته های درگیری‌های دیروز طرابلس براساس اعلام وزارت بهداشت لیبی در درگیری های روز گذشته طرابلس 32 نفر کشته و 159 نفر دیگر زخمی شدند.

العالم - لیبی

دولت وحدت ملی در لیبی اعلام کرد که در حال مذاکره با نیروهای وفادار به دولت باشاغا برای تخلیه مقر خود در غرب طرابلس است.

در همین راستا، منابعی در لیبی از آغاز درگیری ها خبر دادند

براساس این گزارش درگیری‌های امروز در نزدیکی دروازه الجبس و اردوگاه 7 آوریل با بلند شدن دود، صدای تیراندازی و شلیک توپ‌ مجدداً آغاز شد.

گفتنی است، «عبدالحمید الدبیبه» نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی شامگاه شنبه گفت درگیری‌های روز شنبه در طرابلس، از داخل و خارج این کشور برنامه‌ریزی شده بود.

الدبیبه با انتشار پیامی ویدئویی و تصاویر حضور خود برای بازرسی از وضعیت طرابلس بعد از درگیری‌های روز شنبه، اظهار داشت: «ما برای کشته‌شدگان درگیری طرابلس آرزوی رحمت داشته و برای مجروحان بهبودی خواستاریم».

لیبی با بحران سیاسی و درگیری بین دو دولت مواجه است؛ یکی دولتی به ریاست پاشاغا که از سوی پارلمان مأمور تشکیل آن شده است و دیگری دولت الدبیبه که با تحویل قدرت به دولت پاشاغا مخالفت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه