تاکید سفیر ایران بر آمادگی تهران برای کمک به لبنان در زمینه بحران سوخت

يکشنبه 6 شهريور 1401
14:52
تاکید سفیر ایران بر آمادگی تهران برای کمک به لبنان در زمینه بحران سوخت سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان تاکید کرد که تهران برای کمک به لبنان در زمینه بحران کنونی سوخت در این کشور آمادگی دارد.

العالم - لبنان

به نقل از پایگاه خبری النشره، "مجتبی امانی" سفیر ایران در لبنان در جریان دیدار "علی حجازی" دبیر کل حزب بعث عربی سوسیالیستی لبنان بر تعهد جمهوری اسلامی ایران به حمایت کامل از مردم لبنان و آمادگی تهران برای ارسال بی قید و شرط سوخت به محض پذیرش دولت لبنان و اعزام هیاتی رسمی از جانب دولت این کشور برای هماهنگی به تهران تاکید کرد.

حجازی قدردانی فراوان حزب متبوعش از نقش جمهوری اسلامی ایران را ابراز داشت که باعث درامان ماندن لبنان و منطقه از افتادن در دام بسیاری از توطئه ها برای تغییر هویت منطقه و عدم عدول از مسائل برحق آن و در راس همه آنها آرمان آزادی فلسطین شد.

وی همچنین ابتکارعمل های ایران در حمایت از مردم لبنان در راستای کمک برای خروج از شرایط دشوار این کشور را که آخرین مورد آن آمادگی برای اهدای بی قید و شرط سوخت به لبنان است، ستود و در عین حال از عدم موضع دولت لبنان تا این لحظه در قبال آن به رغم شرایط ناگوار مردم این کشور به دلیل قطع دائمی برق، ابراز تاسف کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا