شمار کشته های برخورد کامیون در هلند افزایش یافت

يکشنبه 6 شهريور 1401
22:57
شمار کشته های برخورد کامیون در هلند افزایش یافت پلیس هلند اعلام کرد شمار کشته شدگان برخورد کامیون اسپانیایی با افراد محلی حاضر در یک رستوران در هلند به ۶ نفر افزایش یافته است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش الجزیره، کامیون اسپانیایی شب گذشته (شنبه) از جاده روستای نیو - بیجرلند در ۳۰ کیلومتری جنوب روتردام خارج شد و با افراد محلی حاضر در یک رستوران برخورد کرد.

پلیس هلند در ساعات ابتدایی این حادثه مرگ دست کم دو نفر را پس از ورود خودرویی سنگین به داخل سالن یک رستوران پر رفت و آمد تائید کرده بود.

حال پس از ۲۴ ساعت از این حادثه پلیس هلند اعلام کرد که تعداد قربانیان این تصادف به ۶ نفر افزایش یافته است که از این تعداد سه زن ۲۸، ۳۲ و ۷۵ ساله و سه مرد ۴۱، ۵۰ و ۶۲ ساله که همگی اهل این منطقه بودند در این حادثه جان باختند.

همچنین به گفته پلیس هلند حال یکی از مجروحان هم وخیم گزارش شده و وی در بیمارستان بستری است.

میرجام بوئرز سخنگوی پلیس گفت: «اکنون ۶ کشته و هفت زخمی داریم که حال یکی از مصدومان پس از تصادف روز گذشته وخیم است. ما هنوز در حال بررسی هستیم که ببینیم دقیقا چه اتفاقی افتاده است.»

عکس‌های گرفته شده از صحنه تصادف نشان می‌دهد که کامیون متعلق به شرکت ال موسکا واقع در اسپانیا است.

به گزارش ایرنا، ویلم الکساندر پادشاه هلند و ملکه این کشور ماکسیما در پیامی رسمی اعلام کردند که از این حادثه غم بار شوکه شده‌اند.

مارک روته نخست وزیر هلند نیز این حادثه را تسلیت گفته است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد