یک زن نامزد ریاست‌جمهوری لبنان شد

دوشنبه 7 شهريور 1401
17:50
یک زن نامزد ریاست‌جمهوری لبنان شد سفیر پیشین لبنان در اردن طی کنفرانسی مطبوعاتی رسما نامزدی خود را برای ریاست‌جمهوری لبنان اعلام کرد.

العالم - لبنان

«تریسی شمعون» سفیر پیشین لبنان در اردن امروز (دوشنبه/هفتم شهریور) در کنفرانسی مطبوعاتی، کاندیداتوری خود برای ریاست‌جمهوری لبنان را رسما اعلام کرد.

بر اساس گزارش «النشره»،وی در ابتدا گفت: لبنان بر سر دو راهی است و نیازی نیست که سلسله مصیبت‌هایی که در سال‌های گذشته با آن مواجه بوده‌ایم ذکر شود. همه ما قربانی تصمیم‌های سیاسی‌ای هستیم که بر مشکلاتمان افزوده است.

شمعون ادامه داد، عدم توافق قوای سه‌گانه در لبنان منجر به اخلال و توطئه‌های سیاسی شده است؛ توافق به معنای عقب‌نشینی از اصلاحات و حقوق نیست بلکه نقش رئیس‌جمهور همزیستی میان همه طیف‌های مختلف ملت را تضمین می‌کند.

وی بر پی بردن به حقیقت انفجار بندر بیروت، محاکمه عاملان این اتفاق و سیاسی نکردن روند قضایی تأکید کرد و گفت، نپذیرفته که «شاهد دروغین» در خصوص این انفجار باشد.

شمعون در خصوص اهدافش برای مرحله آینده گفت، تلاش می‌کند تا زمینه کار مشترک میان تمام قوای سیاسی در لبنان با هدف کنار کشیدن لبنان از نزاع‌های خارجی و رهایی مردم از درگیری‌های داخلی را فراهم کند.

وی تأکید کرد، چشم‌اندازش برای ریاست‌جمهوری قادر به حل مشکلات کشور و نیز تضمین بهبود روابط لبنان با کشورهای عربی است.

دوره ریاست‌جمهوری «میشل عون» رئیس‌جمهور کنونی لبنان در ۳۱ اکتبر به پایان می‌رسد و وی اعلام کرد، بعد از پایان ریاست جمهوری، یک ثانیه هم در کاخ بعبدا نمی‌ماند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است