آیت الله عیسی قاسم: احداث منطقه یهودی نشین در منامه جنایت است

چهارشنبه 9 شهريور 1401
13:15
آیت الله عیسی قاسم: احداث منطقه یهودی نشین در منامه جنایت است رهبر شیعیان بحرین از تصمیم رژیم آل خلیفه برای احداث منطقه یهودی نشین در منامه انتقاد و اعلام کرد: این اقدام رژیم آل خلیفه جنایت و ظلمی آشکار در حق مردم بحرین است.

العالم ـ بحرین

به گزارش امروز (چهارشنبه) ایرنا به نقل از پایگاه خبری العهد، آیت الله شیخ "عیسی قاسم"، در بیانیه ای تاکید کرد که ساخت شهرک یهودی در منامه به معنای تغییر هویت ملی و اسلامی و عربی و همچنین تحریف تاریخ وطن و محو اسناد و شواهد از اصالت شهروندان اصلی بحرین و باز کردن درها به روی اشغالگران صهیونیست با همدستی سیاست داخلی (رژیم آل خلیفه) است.

رهبر شیعیان بحرین خاطرنشان کرد که این اقدام جنایتی در حق مردم بحرین و سلب حقوق آن ها در خاکشان بوده ‌و تنها با ادعای مالکیت حکومت بر مردم و کشور سازگار است و با دین و منطق و حق و آزادی بشری که همه انسان ها از آن بهره می برند در تضاد است.

شیخ عیسی قاسم در پایان بیانیه خود تاکید کرده که این اقدام یک ظلم آشکار از سوی رژیم آل خلیفه است.

طرح یهودی سازی منامه با هدف تبدیل حدود 40 درصد از محله های شهر قدیمی این شهر به مسیرها، ساختمان ها و نمادهای یهودی است و به منظور ساخت محله یهودیان در منامه تلاش بی وقفه ای برای خرید ساختمان های قدیمی و با قیمت های بسیار بالا انجام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز