پروژه جدید رژیم صهیونیستی برای تسهیل هتک حرمت مسجدالاقصی توسط شهرک‌نشینان

چهارشنبه 9 شهريور 1401
20:35
پروژه جدید رژیم صهیونیستی برای تسهیل هتک حرمت مسجدالاقصی توسط شهرک‌نشینان منابع خبری فلسطینی از پروژه جدید رژیم صهیونیستی برای ایجاد یک پل با هدف تسهیل یورش به مسجدالاقصی پرده برداشتند.

العالم_فلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی صفا اعلام کرد که شهرداری رژیم اشغالگر با همکاری یک شرکت مهندسی اسرائیلی، کار ساخت یک پل معلق گردشگری به طول ۲۰۰ متر را روی زمین‌های محله "وادی الربابه" در شهرک "سلوان" در جنوب مسجدالاقصی آغاز کرده است.
طبق این گزارش، هدف رژیم صهیونیستی از ایجاد این پل، تسهیل ورود شهرک نشینان صهیونیست به منطقه دیوار البراق و باب المغاربه برای هتک حرمت مسجدالاقصی است.
رژیم اشغالگر قدس از چند سال پیش برای بررسی خاک در چندین منطقه در اراضی وادی الربابه عملیات حفاری را آغاز کرد اما صاحبان این زمین‌ها و اهالی سلوان با آنها مقابله کردند و مانع از تکمیل عملیات کاوش شدند.
رژیم صهیونیستی طی سال‌های گذشته طرح‌ها و پروژه‌های مختلفی را برای یهودی سازی قدس و به ویژه مسجدالاقصی در دستور کار خود قرار داده است.
با گذشت ۷۴ سال از ایجاد رژیم صهیونیستی (۱۹۴۸) در سرزمین فلسطین و تلاش بی وقفه صهیونیست ها و گروه های افراطی یهودی برای سیطره بر مسجدالاقصی و تلاش برای ایجاد معبد ادعایی در این مسجد مقدس مسلمانان و به رغم سکوت و همراهی برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، جریان مقاومت و جهاد برای آزادسازی سرزمین فلسطین ادامه دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود