شلیک پلیس آمریکا به جوان سیاهپوست در تختخواب

پنج‌شنبه 10 شهريور 1401
14:22
شلیک پلیس آمریکا به جوان سیاهپوست در تختخواب پلیس آمریکا در اقدامی وحشیانه با حمله به خانه یک جوان ۲۰ ساله او را در هنگام خواب به ضرب گلوله به قتل می‌رساند.

العالم - آمریکا

پلیس آمریکا روز سه شنبه در شهر "کلمبوس" در ایالت اوهایو، یک جوان سیاه پوست 20 ساله را که در خواب بود با ضرب گلوله به قتل رساند.

"ان‌بی‌سی" در این باره نوشت، در ویدئویی که در یک کنفرانس خبری منتشر شد، یک افسر پلیس دیده می‌شود که به سمت مردی که پلیس او را "دونوان لوئیس" معرفی کرده است، تیراندازی می‌کند.

طبق شواهد موجود در ویدئو به نظر می‌رسد لوئیس لحظاتی قبل از شلیک گلوله روی تخت نشسته و دستش را به نشانه تسلیم بلند می‌کند، اما افسر با شلیک گلوله او را به قتل می‌رساند.

"الین برایانت"، رئیس پلیس کلمبوس در کنفرانس خبری گفت که "ریکی اندرسون"، افسر پلیس زمانی که لوئیس دستش را در حالی که چیزی در آن بود بلند کرد، به او شلیک می‌کند.

این در حالی است طبق تحقیقات پلیس هیچ سلاحی در اطراف مقتول کشف نشده است.

پلیس کلمبوس در بیانیه‌ای خبری روز سه شنبه گفت که ماموران حکم بازداشت لوئیس را داشتند، اما اشاره‌ای به جزئیات نکرد.

فیلم دوربین بدن یک از افسران لحظات منتهی به حادثه را پس از رسیدن ماموران به آپارتمان نشان می‌دهد.

در این ویدئو، ماموران درب ورودی آپارتمان را می‌کوبند و وارد ساختمان می‌شوند. پس از آن در اتاق لوئیس را باز کرده و به او شلیک می‌کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک