امیرعبداللهیان درگفتگو با وزیرخارجه امارات:

ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است

پنج‌شنبه 10 شهريور 1401
17:16
ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و همتای اماراتی او درباره تقویت روابط دوجانبه و پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور و نیز آخرین تحولات مذاکره برای رفع تحریم‌ها گفتگو و تبادل نظر كردند.

اميرعبداللهيان سیاست خارجی دولت دکتر رئیسی در اولویت بخشیدن به روابط با همسایگان را مورد تأکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از توسعه مناسبات رو به رشد دو کشور، حل و فصل برخی مشکلات كنسولی مربوط به ایرانیان در امارات از جمله مدارس ایرانی در آن کشور را خواستار شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان همتای اماراتی خود را در جریان آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم ها قرار داد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است و همکارانم با دقت و سرعت در حال بررسی متن و آماده سازی پاسخ هستند.

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به اهمیت روابط کشورش با ایران، بر آمادگی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و همچنین برگزاری نشست‌های اقتصادی و کنسولی دو جانبه تأکید کرد.

وی همچنین سلام های گرم شیخ محمد بن زائد، رییس دولت امارات را به مقام معظم رهبری و رئیس جمهور کشورمان ابلاغ کرد و اظهار امیدواری نمود در آینده نزدیک به ایران سفر نماید.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز سلام رییس جمهور کشورمان برای شیخ محمد بن زاید رئیس امارات را ابلاغ کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند