ناسا بار دیگر پرتاب موشک آرتمیس را لغو کرد

شنبه 12 شهريور 1401
20:29
ناسا بار دیگر پرتاب موشک آرتمیس را لغو کرد تلاش‌های ناسا برای آغاز موفقیت‌آمیز مأموریت آرتمیس 1 به مقصد ماه همچنان با چالش‌های فنی مواجه است.

العالم - امریکا

به گزارش العالم به نقل از وال استریت ژورنال، ناسا برای دومین بار در پنج روز اخیر، روز شنبه تلاش برنامه ریزی شده برای انجام اولین پرتاب موشک غول پیکر و نسل بعدی خود را به تعویق انداخت. قرار بود این پرتاب، نخستین ماموریت برنامه آرتمیس به مقصد ماه باشد.
آخرین تلاش برای پرتاب این موشک 32 طبقه ای و کپسول اوریون آن پس از تلاش‌های مکرر و نافرجام مهندسان فنی برای اصلاح نشتی پیشرانه هیدروژن مایع خنک‌شده که به مخازن سوخت پمپ می‌شد، متوقف گشت.
به گفته درُل نِیل، مفسر آژانس در جریان پخش زنده مأموریت، نشت هیدروژن در حین سوخت‌گیری رخ داد و علیرغم تلاش‌های مختلف برای رفع مشکل، نمی‌توان آن را مهار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام