واکنش «جهاد اسلامی» به هدف قرار گرفتن اتوبوس صهیونیست ها در اردن

يکشنبه 13 شهريور 1401
18:00
واکنش «جهاد اسلامی» به هدف قرار گرفتن اتوبوس صهیونیست ها در اردن جنبش جهاد اسلامی فلسطین، عملیات قهرمانانه امروز در شمال دره اردن را پاسخی طبیعی و مشروع به اقدامات قلدرمآبانه اشغالگران و تشدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین دانست.

العالم - فلسطین اشغالی

جهاد اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات دره اردن به‌عنوان یکپارچه‌سازی میدان‌ها و گسترش دایره مقاومت صورت گرفته است و شکست سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی را تأیید می کند و نشان می دهد که این تلاش برای سرکوب مقاومت به ثمر نمی نشیند و در آینده نزدیک بلای جان خود اشغالگران خواهد شد.

جهاد اسلامی این عملیات قهرمانانه و روحیه مجاهدانه مجریان این عملیات را تبریک گفت و اعلام کرد عملیات امروز این پیام را می رساند که در سرزمین فلسطین هیچ امنیت و آرامشی برای اشغالگران وجود نخواهد داشت، مردم صبور فلسطین خواهند توانست حق خود را بگیرند و تا پایان اشغال وطن به مقاومت خود ادامه خواهند داد.

این جنبش از توده های مردم در قدس، نقب، کرانه باختری و مناطق اشغالی خواست تا اقدامات مقاومتی را تشدید کنند و اعلام کرد: زمان مقابله و اتحاد میدان ها در برابر اشغالگران در همه نقاط تماس و در مرزهای میهن اشغالی فرا رسیده است.

به گزارش رسانه های عبری، در حمله تیراندازی به اتوبوس ارتش رژیم اشغالگر در جاده 90 نزدیک دره اردن، هفت سرباز زخمی شدند.

ویدئوها انتقال یک سرباز اسرائیلی مجروح را از مکان حادثه نشان می دهد.

عملیات تیراندازی به سمت اتوبوس صهیونیست ها در منطقه بین حمرا و بقاعوت در دره اردن انجام شد.

ارتش رژیم اشغالگر از دستگیری دو عامل این عملیات پس از تعقیب و گریز طولانی و همچنین بستن همه راه ها در دره اردن خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند