رویترز: لیز تراس، نخست وزیر جدید انگلیس می‌شود

دوشنبه 14 شهريور 1401
11:54
رویترز: لیز تراس، نخست وزیر جدید انگلیس می‌شود خبرگزاری انگلیسی با اشاره به اقبال اعضای حزب محافظه‌کار به وزیر خارجه این کشور برای تکیه‌زدن بر کرسی نخست‌وزیری، نوشت که در این صورت او چهارمین نخست‌وزیر این حزب از سال ۲۰۱۵ خواهد بود.

العالم - اروپا

بعد از چند هفته رأی‌گیری از اعضای حزب محافظه‌کار انگلیس برای انتخاب نخست‌وزیر جدید این کشور از بین دو نامزد - لیز تراس، وزیر خارجه کنونی و ریشی سوناک، نماینده مجلس عوام - اکنون گفته می‌شود تراس در آستانه ورود به ساختمان شماره ۱۰ خیابان داونینگ است.

خبرگزاری «رویترز» امروز (دوشنبه) در گزارشی نوشت که انتظار می‌رود تراس تا ساعاتی دیگر به‌عنوان رهبر حزب محافظه‌کار و نخست‌وزیر جدید انگلیس انتخاب شود و او باید آماده باشد تا کشوری را تحت هدایت بگیرد که با رکود، بحران گرانی و هزینه معیشت و همچنین ناآرامی‌های صنعت مواجه است.

در این گزارش آمده است: «بعد از هفته‌ها رقابت درون حزبی تفرقه‌افکنانه و تند که تراس و سوناک را در مقابل هم قرار داد، ساعت ۱۱:۳۰ امروز (ساعت ۱۶ به وقت ایران) فرایند تودیع بوریس جانسون از قدرت آغاز می‌شود. او بعد از ماه‌ها رسوایی، در جولای سال جاری مجبور به استعفا شد».

رویترز درباره فرایند انتخاب نخست‌وزیر جدید انگلیس توضیح داد که بعد از اعلام رأی تمام اعضاب حزب محافظه‌کار در سراسر بریتانیا (شامل انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی) درباره نامزد مورد نظر خود برای تصدی سمت نخست‌وزیری، فرد پیروز در روز سه‌شنبه به اسکاتلند می‌رود تا با «الیزابت دوم» ملکه انگلیس دیدار و توسط او مأمور تشکیل دولت شود.

تراس ۴۷ ساله، که مدت‌ها قبل از استعفای جانسون از نخست‌وزیری، به‌عنوان جایگزین بالقوه او در نظر گرفته می‌شد، در صورتی که امروز سکان‌دار هدایت انگلیس شود، چهارمین نخست‌وزیر این کشور از حزب محافظه‌کار از زمان انتخابات سال ۲۰۱۵ خواهد بود.

این خبرگزاری انگلیسی نوشت: «انگلیس طی این دوره هفت ساله، از بحرانی به بحران دیگر رفت و اکنون با چیزی مواجه است که به‌عنوان طولانی‌ترین رکود اقتصادی در پی تورم سرسام‌آور اخیر توصیف می‌شود. وزیر خارجه کنونی انگلیس وعده داده که بحران هزینه معیشت بریتانیا را کاهش دهد و گفته که در عرض یک هفته برنامه‌ای برای مقابله با قیمت حامل‌های انرژی و تأمین منابع سوختی برای آینده ارائه کند».

پیش از این، نظرسنجی مؤسسه «آپینیوم» از اعضای حزب‌ محافظه‌کار انگلیس نشان داده بود تراس با اختلاف ۲۲ درصدی از رقیب خود جلوتر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم