در دیدار معاون رئیس جمهوری ایران؛

المقداد: ایران با درایت و شجاعت پرونده هسته ای را دنبال می کند

سه شنبه 15 شهريور 1401
09:40
المقداد: ایران با درایت و شجاعت پرونده هسته ای را دنبال می کند وزیر امور خارجه سوریه در دیدار معاون رئیس جمهوری کشورمان تحریم را پلید ترین نوع تروریسم توصیف کرد و گفت که جمهوری اسلامی ایران در تعامل و رسیدگی به پرونده هسته ای با درایت و شجاعت عمل می کند.

العالم - سوریه

"میثم لطیفی" معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور که در راس هیاتی به سوریه سفر کرده است، با "فیصل مقداد" وزیر خارجه این کشور دیدار و رایزنی کرد.

دو طرف در این دیدار درخصوص همکاری و استفاده مشترک از تجارب یکدیگر در زمینه توسعه اداری و حرفه ای رایزنی کردند.

وزیر خارجه سوریه در این دیدار تحریم های یکجانبه آمریکا و هم پیمانان غربی آن علیه جمهوری اسلامی ایران و سوریه را محکوم کرد و گفت که این اقدامات یکجانبه غیراخلاقی بوده و پلیدترین نوع تروریسم است.

المقداد همچنین گفت که سوریه در کنار جمهوری اسلامی ایران که با حکمت و شجاعت در حال رسیدگی به پرونده هسته ای است، می ایستد.

فیصل مقداد در بخش دیگری از این دیدار با اشاره به عمق روابط میان دو کشور در زمینه های سیاسی و اقتصادی و ‌همکاری مشترک با جمهوری اسلامی ایران در راستای اصلاح امور اداری تاکید کرد که سوریه برای از بین بردن تمام موانع بر سر راه گسترش بخش عمومی تلاش می کند.

وی گفت که این کشور در راستای اتخاذ اقدامات ضروری برای تکمیل پروژه اصلاحات اداری تلاش دارد که نیروهای متخصص و باتجربه را به کار گیرد.

معاون رئیس جمهور کشورمان نیز در این دیدار بر عمق روابط میان دو کشور و اراده مشترک برای تقویت آن در تمامی زمینه ها و استفاده از نیروی انسانی و امکانات موجود تاکید کرد ‌و گفت که این امر به سود مردم دوکشور است.

وی همچنین بر تمایل دوکشور برای اتخاذ گام های لازم برای تقویت همکاری های اداری و اجرای توافقات امضا شده در این زمینه تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور کشورمان در پایان بر موضع ثابت ایران در حمایت از سوریه و حاکمیت و یکپارچگی این کشور تاکید کرد.

وی پیش از این نیز با نخست وزیر سوریه دیدار و گفت وگو کرده بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه