ادعای مدیر سیاست اتمی ناتو درباره ایران

جمعه 18 شهريور 1401
18:15
ادعای مدیر سیاست اتمی ناتو درباره ایران مدیر سیاست اتمی ناتو در مجمعی سالانه، ادعاهایی درباره ایران، روسیه و چین مطرح کرد.

العالم - اروپا

«جسیکا کاکس» مدیر سیاست اتمی پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مجمع سالانه این نهاد، ادعاهایی را علیه ایران، روسیه و چین مطرح کرد.

به نوشته وبگاه ناتو، کاکس در مجمع سالانه سیاست اتمی این اتحاد نظامی گفت: «این مجمع در برهه‌ای حیاتی برای ناتو برگزار می‌شود که این اتحاد در حال واکنش به محیط امنیتی هستند که تغییراتی بنیادین را تجربه کرده است. ما باید با این محیط امنیتی تطابق پیدا کنیم».

وی در این مجمع دو روزه که از چهارشنبه شروع شده بود گفت: «ما با روسیه‌ای روبه‌رو هستیم که به طور فزاینده‌ای توانایی‌های اتمی خود را افزایش داده، تعهدات خود درباره کنترل تسلیحاتی را نقض کرده و در حال توسعه سامانه‌های موشکی جدید است».

مدیر سیاست اتمی ناتو بدون اشاره به مداخله این اتحاد نظامی در معادلات اوکراین مدعی شد که روسیه تهدیدات اتمی خطرناکی را در راستای جنگ با اوکراین مطرح کرده است. در این مجمع همچنین وضعیت نیروگاه اتمی «زاپوریژیا» در اوکراین نیز مورد بحث قرار گرفت.

وبگاه ناتو درباره دیگر موضوعات مورد بحث نوشت، گسترش سریع زرادخانه‌های اتمی چین، تداوم نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران و آزمایش‌های موشکی بی‌سابقه کره شمالی در دستورکار مقامات و کارشناسان قرار گرفتند.

اتهام‌زنی‌های این مجمع در حالی انجام می‌گیرد که اعضای ناتو اعلام کرده‌اند تا زمانی که تسلیحات اتمی در جهان وجود دارد، ناتو نیز «اتحادی اتمی» خواهد بود.

این اتحاد نظامی که بیش از ۶۰۰۰ کلاهک اتمی در اختیار دارد، سیاست‌هایی برای «اشتراک اتمی» اتخاذ کرده که اجازه می‌دهد بمب‌های اتمی بین کشورهای عضو رد و بدل شوند که ناقض قوانین منع گسترش تسلیحات اتمی محسوب می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است