وزیر دفاع: دستیابی به فناوری‌های پیشرفته موجب اقتدار مقابل دشمنان است

شنبه 19 شهريور 1401
13:02
وزیر دفاع: دستیابی به فناوری‌های پیشرفته موجب اقتدار مقابل دشمنان است وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: دستیابی وزارت دفاع به علوم نوظهور و فناوری‌های پیشرفته موجب ایجاد اقتدار مقابل دشمنان است.

العالم_ایران

سرتیپ محمدرضا آشتیانی در نشست راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور روسای سازمان‌های حفاظت اطلاعات و عقیدتی سیاسی، معاونین و مدیران عامل این وزارتخانه افزود:‌ کسب رتبه برتر جشنواره شهید رجایی توسط این وزارتخانه برای چندمین بار متوالی نشان از همت بلند، حرکت و توسعه دائمی آن دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش دست اندرکاران و نخبگان دفاعی روز به روز در مسیر اعتلای آرمان‌های انقلاب، عظمت و اقتدار جمهوری اسلامی و مأیوس کردن دشمنان گام برداریم.

وزیر دفاع با تسلیت ایام سوگواری اربعین حسینی، انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام راحل را امتداد قیام عاشورا و محصول ایثار حجت حق بر روی زمین عنوان کرد و گفت: امام راحل فرمودند «اگر قیام سید الشهدا(ع) نبود این انقلاب هم نبود».

وی ادامه داد: حضرت ابا عبدالحسین(ع) حجت خداوند تبارک و تعالی برای همه نسل‌ها و در همه اعصار جاویدان خواهد ماند و انقلاب اسلامی نیز متصل به قیام امام حسین(ع) و حرکت آن به تاسی از اهداف قیام کربلا است.

سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه فلسفه قیام امام حسین(ع)، احیای دین، امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با استکبار، ظلم و جور و نظام سلطه بوده است، افزود: این نهضت یک ذخیره راهبردی برای همه مبارزان و عدالت خواهان و آزاد اندیشان عالم است و جمهوری اسلامی هرچه دارد از قیام عاشورا دارد و ما با پیروی از قیام سرخ عاشورائیان، به عزت و اقتدار رسیدیم و همه افتخارات را متعلق به آن می‌دانیم.

وی ادامه داد: در مواجهه با واقعه عاشورا با دو نوع برخورد «احساسی و تعقلی» مواجه هستیم که هر دوی این برخوردها پسندیده است و عنایات خداوند به هر دو تعلق خواهد گرفت اما آنچه پایدارتر و بر طینت انسان تاثیر می‌گذارد و اثرات بلندمدت و عمیق دارد مواجهه فکری و اندیشه‌ای در این واقعه عظیم و بسیار مهم هستی است و خداوند با این ایثار و از خودگذشتگی‌ها، شهادت‌ها و اسارت‌ها، حجت را بر همگان به اتمام رسانده است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توفیقات این وزارتخانه را متاثر از تبعیت از عاشورا و عشق به امام حسین (علیه السلام) دانست و خاطرنشان کرد: متخصصان صنعت دفاعی با الگوگیری از نهضت حسینی در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند و با تحریم‌ها، فشارها و کمبودها مقابله کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند