نکونامی که دلش اهواز است! /منصوریان دستیار کی‌روش می‌شود

دوشنبه 21 شهريور 1401
13:42
نکونامی که دلش اهواز است! /منصوریان دستیار کی‌روش می‌شود کارلوس کی‌روش برای تقویت کادرفنی خود نام علیرضا منصوریان را به جای جواد نکونام به تیم ملی داده است.

العالم_ایران/ ورزشی

کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران بامداد چهارشنبه وارد ایران خواهد شد و از همان روز اردوی تیم ملی شروع می‌شود و او بر کار شاگردان خود نظارت خواهد کرد.

سرمربی پرتغالی برای شروع اردو چندین دستیار خارجی را با خود به ایران خواهد آورد. از کادرفنی پیشین، دو نفر یعنی لوپز و میکائیل، او را همراهی خواهند کرد.

هم‌چنین چند چهره خارجی جدید نیز سرمربی پرتغالی را همراهی خواهند کرد که هنوز اسامی آن‌ها مشخص نشده است.

با این حال به نظر می‌رسد جواد نکونام که گزینه اول کارلوس کی‌روش برای حضور در تیم ملی ایران بود، قصد جدایی از فولاد را ندارد و او نام علیرضا منصوریان را برای حضور در کادر فنی تیم ملی داده است.

از طرفی هنوز وضعیت ماندن یا رفتن وحید هاشمیان از تیم ملی مشخص نیست. قرار است با حضور کی‌روش در ایران، جلسه‌ای میان او و هاشمیان برگزار شود و در صورت توافق، وحید با سومین سرمربی متوالی تیم ملی هم همکاری خواهد کرد. هاشمیان با ویلموتس و اسکوچیچ هم در تیم ملی کار کرده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز