کرملین: جاه طلبی های اوکراین درباره پیوستن به ناتو همچنان تهدیدی برای روسیه است

چهارشنبه 23 شهريور 1401
17:36
کرملین: جاه طلبی های اوکراین درباره پیوستن به ناتو همچنان تهدیدی برای روسیه است روسیه پیوستن احتمالی اوکراین به ناتو را تهدیدی مهم برای خود ارزیابی می‌کند.

العالم _ اروپا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد جاه‌طلبی‌های مداوم اوکراین برای پیوستن به ائتلاف نظامی ناتو تهدیدی برای امنیت روسیه است و بر ضرورت انجام آنچه «عملیات نظامی ویژه» در اوکراین خواند، تاکید کرد.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در کنفرانسی تلفنی با خبرنگاران گفت ایده پیوستن اوکراین به ناتو "تهدید اصلی" برای روسیه است که «بر اهمیت و نیاز فوری برای تضمین امنیت و منافع ملی ما تاکید می کند.»
پیش از اعزام ده‌ها هزار نیروی نظامی روسیه به اوکراین در ماه فوریه، مسکو خواستار تضمین‌های قانونی بود که اوکراین هرگز در این ائتلاف نظامی پذیرفته نشود.

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد