استقبال جهاد اسلامی از احیای روابط حماس با سوریه

پنج‌شنبه 24 شهريور 1401
17:38
استقبال جهاد اسلامی از احیای روابط حماس با سوریه جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن استقبال از احیای روابط حماس با سوریه، آن را گامی در مسیر درست خواند.

العالم - فلسطین اشغالی

«خضر حبیب» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید جنبش حماس برای توسعه روابط مستحکم با سوریه را گامی در مسیر درست خواند.

حبیب در مصاحبه با وبگاه خبری فلسطینی «شهاب» درباره تصمیم حماس برای توسعه روابط با سوریه گفت: «این یک گام در مسیر درست است و به تقویت محوری مقاومت برای مقابله با دشمن صهیونیستی منجر می‌شود؛ قطع روابط نه به نفع سوریه و حماس است و نه به نفع آرمان فلسطین».

وی افزود که سوریه رکن مهمی در درگیری با دشمن صهیونیستی است و مواضع آن اصولی و ثابت است و چنین مواضعی به نفع مسئله فلسطین، ملت آن و امت عربی برای مقابله با سازش با رژیم صهیونیستی است.

حبیب همچنین بر اهمیت وجود روابط متمایز با تمامی ارکان محور مقاومت خواه در لبنان، سوریه یا عراق تأکید کرد و گفت که هر اندازه انسجام محور مقاومت بیشتر باشد، تأثیرات منفی بر اشغالگری اسرائیل و موجودیت آن خواهد داشت.

این رهبر جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین وجود یک طرح محور مقاومت در خصوص مسائل ملی و مسئله فلسطین را ضروری خواند و گفت که برای تحقق این هدف بایستی روابط مبتنی بر تفاهم وجود داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایراین از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش


غریب آبادی: امارات باید به واقعیت‌های تاریخی و حقوقی منطقه پایبند باشد


پاسخ قالیباف به ترامپ: بچرخ تا بچرخیم!/ محاصره شکست می‌خورد


«حادثه» برای ناو هواپیمابر آمریکا و جراحت ۴ نظامی


برنز آسیایی ناگویا بر گردن فاطمه برمکی


اظهارات عراقچی در پایان سفر به نیویورک + فیلم