️واکنش سفیر ایران در آذربایجان به تحولات اخیر در منطقه قفقاز

جمعه 25 شهريور 1401
22:03
️واکنش سفیر ایران در آذربایجان به تحولات اخیر در منطقه قفقاز سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان با انتشار رشته توئیتی به تحولات منطقه قفقاز واکنش نشان داد.

العالم - ایران / سیاسی

سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان با انتشار رشته توئیتی در مورد تحولات منطقه قفقاز و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران نوشت: در مناقشات منطقه‌ای و بین‌المللی مواضع اصولی ‎جمهوری اسلامی ایران همواره در چارچوب عزت، حکمت، مصلحت و بر اساس حق، انصاف، عدالت و حقوق بین الملل استوار است.

موسوی در توئیت خود آورده است: قوه عاقله نظام قطعا بهترین تصمیم را در بهترین زمان می گیرد و همیشه از منافع و امنیت ملی خود و منطقه پاسداری می کند و برای تامین منافع حیاتی، لابی گری، جانبداری هیجانی و عملیات روانی بی اثر است.

موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان خاطر نشان کرد: اثرگذاری بر تصمیم سازان، تصمیم گیران و مجریان سیاست خارجی و دفاعی اگر واجد مولفه های فوق و فاقد عقلانیت و دوراندیشی باشد، مشکوک، مضر و بلکه تکمیل کننده پازل دشمنان ایران و تخریب ‎سیاست همسایگی دولت است.در موضوع ‎همسایگان شمالی مواضع اصولی ‎ایران از ۳۰ سال پیش مشخص است و بارها توسط رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور، وزیر خارجه و سخنگوی واخ بیان شده که همانا تغییر ناپذیری مرزهای بین المللی و تغییرات ژئوپولیتیکی است.

او در پایان نوشت: درخواست ‎اعلام‌ موضع اضافی‌و موازی با هر نیتی غیرحرفه ای و مضر است.

نورنیوز

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو