پلوسی در پی درگیری مرزی وارد ارمنستان شد

شنبه 26 شهريور 1401
22:16
پلوسی در پی درگیری مرزی وارد ارمنستان شد نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا امروز شنبه در حالی وارد ارمنستان شد که درگیری‌های مرزی مرگبار چند روز گذشته میان این کشور با جمهوری آذربایجان تلاش‌های غرب را برای میانجیگری صلح پایدار میان دو کشور به خطر انداخت.

العالم - آسیا

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: نانسی پلوسی بالاترین مقام آمریکایی است که از زمان استقلال ارمنستان در سال ۱۹۹۱ از اتحاد جماهیر شوروی به آن سفر می کند.

آلن سیمونیان رئیس پارلمان ارمنستان، پیش از ورود پلوسی و هیات همراه به خبرنگاران گفت که این سفر سه روزه «نقش بسزایی در تضمین امنیت ما خواهد داشت».

پلوسی در سفر دو روزه خود با نیکول پاشینیان نخست وزیر، آلن سیمونیان و دیگر مقامات ارشد ارمنستان دیدار و درباره روابط آمریکا و ارمنستان و وضعیت امنیتی کنونی گفت و گو خواهد کرد.

سفارت آمریکا در ارمنستان درباره سفر هیات آمریکایی به ریاست رئیس مجلس نمایندگان این کشور به ایروان نوشت: پلوسی در این سفر به همکاری قوی میان دو کشور که ریشه در ارزش‌های مشترک و روابط دیرینه میان مردمان ما دارد، خواهد پرداخت.

پلوسی روز جمعه تایید کرد که پس از درگیری‌های مرزی میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان که در این هفته بیش از ۲۰۰ کشته بر جای گذاشت، به ارمنستان سفر خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای