وزیر خارجه اردن: آماده تامین برق لبنان هستیم

يکشنبه 27 شهريور 1401
11:33
وزیر خارجه اردن: آماده تامین برق لبنان هستیم وزیر خارجه اردن اعلام کرد که کشورش به محض دستیابی به توافق میان لبنان و صندوق بین‌المللی پول، آماده تامین برق این کشور است.

العالم - اردن

ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن در گفت‌وگو با شبکه "الشرق" خاطرنشان کرد: ما به دنبال حصول توافق میان لبنان و صندوق بین‌المللی پول هستیم و آماده هستیم به محض دستیابی به توافق، برق لبنان را تامین کنیم.

الصفدی همچنین تصریح کرد: توافق انتقال گاز مصر و برق اردن به لبنان متوقف نشده است، اما درخصوص تحریم‌های سزار با واشنگتن در ارتباط هستیم.

از سوی دیگر، وزیر خارجه اردن همچنین تاکید کرد، مسأله فلسطین، موضوعی کلیدی است و تنها راه برای برقراری صلح، راهکار تشکیل دوکشوری و تشکیل کشور فلسطین است که در آن فلسطینیان با امنیت و صلح در کنار اسرائیلی‌ها زندگی کنند.

الصفدی درخصوص مسائل منطقه‌ای و آنچه که با مسئولان آمریکایی در جریان سفرش به ایالات متحده درباره آنها گفت‌وگو کرد، نیز گفت: ما بر لزوم دستیابی به راهکار سیاسی در سوریه، لیبی و یمن و لزوم حمایت از عراق و ثبات آن تاکید کردیم.

وی همچنین تاکید کرد، آمریکا به خوبی از نقش برجسته اردن در تقویت امنیت و ثبات منطقه مطلع است.

وزیر خارجه اردن، نقش دولت کنونی آمریکا در قبال مسأله فلسطین را ارج نهاد و بر وجود هماهنگی و همکاری در شماری از موضوعات از جمله برقراری صلح و خاتمه بخشیدن به درگیری‌ها تاکید کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند