آغاز به کار کمیته ویژه بررسی موضوع «مهسا امینی» با دستور رئیس مجلس

يکشنبه 27 شهريور 1401
18:20
آغاز به کار کمیته ویژه بررسی موضوع «مهسا امینی» با دستور رئیس مجلس کمیته ویژه پیگیری ابعاد موضوع «مهسا امینی» با دستور رئیس مجلس شورای اسلامی آغاز به کار کرد.

العالم ـ ایران

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امورداخلی کشور روز یکشنبه در این باره افزود: گزارشات از سوی بخش‌های مختلف به کمیته واصل و با حضور کارشناسان در حال بررسی است و ان‌شاءالله پس از تکمیل روند بررسی‌ها گزارش نهایی به هیات رئیسه مجلس و صحن تقدیم می‌شود و در صورت صلاح دید نیز افراد و نمایندگان سازمان‌های مرتبط به کمیته دعوت خواهند شد.

وی یادآور شد: سه نفر از نمایندگان مجلس، کارشناسان حقوقی و قضایی و دو کارشناس حوزه نظارت از اعضای این کمیته هستند و در جلسات مختلف نیز مسئولین مختلف انتظامی برای ارائه توضیحات و مستندات حضور خواهند داشت.

محمد باقر قالیباف روز جمعه در پیامی اعلام کرده بود که اتفاق تلخ اخیر برای یکی از بانوان در یکی از بخش‌های پلیس تهران، سبب جریحه‌دار شدن افکار عمومی و تاسف شدید اینجانب شد.

رئیس مجلس در ادامه به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ماموریت داد همه ابعاد این موضوع را با قید فوریت و دقت بررسی کرده و گزارش آن را به مجلس ارائه کند تا در صورتی که در گزارش کوتاهی و تقصیری مشاهده شد، در گزارش ارائه شده، الزامات لازم برای جلوگیری از تکرار این قبیل موارد مورد توجه قرار گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم