اقدام رژیم اشغالگر به انهدام سه خانه روستایی فلسطینی 

دوشنبه 28 شهريور 1401
14:57
اقدام رژیم اشغالگر به انهدام سه خانه روستایی فلسطینی  بلدوزرهای رژیم اشغالگر اسرائیلی بامداد روز دوشنبه سه خانه روستایی فلسطینی را در روستای «عرب الرشایده» در شمال غرب اریحا در شرق کرانه باختری اشغالی منهدم کردند.

العالم _ فلسطین

حسن ملیحات ناظر سازمان البیدر برای دفاع از حقوق روستاییان فلسطینی گفت نیروهای اشغالگر با حمله به روستای عرب الرشایده خانه های محمد علي طريف رشايده، عماد علي طريف رشايد و أمين محمد مليحات را منهدم کردند.

وی در سخنانی مطبوعاتی این اقدام را در چارچوب سیاست نژادپرستی رژیم اشغالگر و به منظور واداشتن روستاییان فلسطینی به دست کشیدن از زمین هایشان به نفع شهرک سازی دانست و گفت چنین سیاستی برخلاف همه پیمان نامه ها و قوانین بین المللی و انسانی است.
مليحات از سازمان های حقوقی و بین المللی خواست نقش خود را در حمایت از روستاییان فلسطینی انجام دهند و از آنان حمایت کنند.
روستای عرب الرشايده حلقه اتصال بین بیت لحم و مناطق صحرایی آن تا بحر المیت است و به همین دلیل همواره در معرض وحشانه ترین حملات صهیونیست ها قرار دارد.

رژیم اشغالگر با انهدام خانه ها، تخریب چاه های آب و سرقت موتورهای تولید برق، حلقه را بر ساکنان روستای عرب الرشايده که جمعیت آنان بیش از سه هزار نفر است، تنگ کرده است تا این روستا را ترک کنند. رژیم اشغالگر همچنین هر از گاهی چارپایان روستاییان فلسطینی را مصادره و مالیات های سنگین علیه آنان وضع می کند.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی