رئیس جمهوری لبنان: مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی در مراحل پایانی است

دوشنبه 28 شهريور 1401
16:22
رئیس جمهوری لبنان: مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی در مراحل پایانی است رئیس جمهوری لبنان گفت که مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی بین لبنان و فلسطین اشغالی در آخرین مراحل خود قرار داد.

العالم ـ لبنان

بنابرگزارشخبرگزاری ملی لبنان، "میشل عون" روز دوشنبه در دیدار "جوانا فرونتسکا" هماهنگ کننده سازمان ملل متحد در لبنان افزود: این مذاکرات، حق لبنان را در اکتشاف نفت و گاز در میدان های مشخص شده در منطقه اقتصادی ویژه لبنان تضمین می کند.

وی اضافه کرد: تماس با آموس هوکشتاین میانجی آمریکایی در موضوع ترسیم مرزها با فلسطین اشغالی درباره جزئیات فنی مربوط به ترسیم مرزها ادامه دارد.

عون گفت: امیدواریم اکتشاف و استخراج در آب های لبنان به شکوفایی اقتصاد کشور که در سال های گذشته رکود شدیدی داشته کمک کند و امنیت و ثبات را در مرزهای جنوبی تقویت کند.

وی با تاکید بر پایبندی لبنان به قطعنامه های بین المللی بویژه قطعنامه ۱۷۰۱ گفت: هماهنگی میان نیروهای حافظ صلح در جنوب با ارتش لبنان برای موفقیت نیروهای بین المللی و حفظ امنیت و صلح در مرزها ضروری است.

رئیس جمهوری لبنان اضافه کرد: باید فضای مناسبی برای جلوگیری از درگیری میان ساکنان منطقه و نیروهای حافظ صلح ایجاد شود.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت میدان و سیاست در برابر تجاوز؛ آمادگی نظامی ایران فراتر از گذشته است+فیلم


سفیر ایران در مسکو: با زبان اولتیماتوم نتیجه‌ای عاید آمریکا نخواهد شد


دیدارهای پزشکیان در هفدهمین اجلاس سران کنوانسیون تنوع زیستی در ایروان


رهبر انقلاب: تقویت جامعه پرستاری باید در اولویت مسئولان سلامت باشد


ترک سالن اجلاس سیکا توسط هیئت ایران هنگام سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی


فاجعه انسانی در غزه؛ شهادت ۴۶۶ نفر از سوءتغذیه


عراقچی: حضور آمریکا در منطقه پیرامونی، برای ما نگران‌کننده است


تأکید کمیته‌های مقاومت فلسطین بر ادامه راه شهید یحیی سنوار


گسترش دیپلماسی اقتصادی ایران در صندوق بین‌المللی پول


بیانیه تند ۱۹ کشور عربی و اسلامی علیه اقدام جنجالی کلمبیا در قدس اشغالی