درگیری‌ها در جنین و الخلیل/ زخمی شدن تعدادی از فلسطینیان

سه شنبه 29 شهريور 1401
08:45
درگیری‌ها در جنین و الخلیل/ زخمی شدن تعدادی از فلسطینیان یورش نظامیان اشغالگر به مناطقی در جنین و الخلیل به وقوع درگیری با شهروندان فلسطینی منجر شد که طی آن شماری از فلسطینی ها مجروح شدند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

"امجد ابوفرحه" رئیس شورای مشورتی در روستای الجلمه واقع در شمال شرق جنین در گفتگوی مطبوعاتی تاکید کرد که نظامیان صهیونیستی به این روستا یورش بردند و با برپایی یک ایست نظامی اقدام به بازرسی خودروها و بررسی هویت شهروندان کردند.

نظامیان صهیونیست همچنین از پشت بام برخی خانه‌ها بالا رفتند که این امر به وقوع درگیری میان اشغالگران صهیونیست و فلسطینیان منجر شد و با شلیک گاز اشک آور شماری از شهروندان دچار خفه گی شدند.

در شهرک بیت امر واقع در شمال الخلیل نیز تعدادی از شهروندان شامگاه دوشنبه در درگیری با نظامیان دشمن اسراییلی مجروح شدند.

منابع محلی تصریح کردند که نیروهای اسراییلی به منطقه "الظهر" نزدیک شهرک صهیونیستی "کرمی تسور" واقع در جنوب شهرک بیت امر یورش بردند و در درگیری هایی که رخ داد، دهها تن از شهروندان بر اثر گاز اشک آور دچار خفه گی شدند.

یادآور می شود که نظامیان اسراییلی تعمدا به برخی مناطق شهرک بیت امر یورش می برند تا باعث تحریک شهروندان شوند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد