اعلام آمادگی ایران برای کمک به لبنان در دیدار امیر عبداللهیان با بوحبیب

سه شنبه 29 شهريور 1401
13:31
اعلام آمادگی ایران برای کمک به لبنان در دیدار امیر عبداللهیان با بوحبیب وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای لبنانی خود آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای کمک به لبنان به ویژه در زمینه تامین انرژی اعلام کرد.

العالم - ایران

حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و عبدالله بوحبیب وزیر امور خارجه لبنان در حاشیه برگزاری هفتاد و هفتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با یکدیگر دیدار و درباره موضوعات مهم منطقه و بین الملل تبادل نظر کردند.

بر اساس این گزارش، در این دیدار دو طرف روابط دوجانبه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و وزیر امور خارجه ایران آمادگی تهران برای ارائه نفت و سایر کمک های مورد نیاز لبنان را برای غلبه بر مشکلاتی که با آن مواجه است، اعلام کرد.

دو طرف همچنین درباره مسائل منطقه ای و بین المللی تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سازمان ملل دیدارهای دوجانبه دیگری نیز با همتایان قطری و کره جنوبی خود برگزار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران