رایزنی وزرای خارجه ایران و اوگاندا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل

دوشنبه 4 مهر 1401
07:52
رایزنی وزرای خارجه ایران و اوگاندا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه ملاقات های فشرده با وزرا و مقامات خارجی شرکت کننده در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک ، عصر شنبه با حاجی اودونگو وزیر خارجه اوگاندا ملاقات و پیرامون گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری گفتگو کرد. 

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان با اشاره به اهمیت آفریقا در برنامه های سیاست خارجی دولت سیزدهم جایگاه اوگاندا را مهم خواند.

رئیس دستگاه سیاست خارجی آمادگی بخش خصوصی ایران را برای اجرای پروژه های فنی و مهندسی و حضور هرچه بیشتر تجار و بازرگانان ایرانی از جمله شرکت های دانش بنیان در این کشور اعلام کرد.

وزیر خارجه اوگاندا ضمن استقبال از توجه دولت آقای رئیسی به گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی ، از افزایش تبادل هیات های اقتصادی و بازرگانی با ایران در یکسال گذشته خبر داد و تاکید کرد این فرصت مناسبی برای تقویت هرچه بیشتر روابط دو کشور می باشد.

حاجی اودونگو افزود، همکاری در مجامع بین المللی ، حمایت متقابل از نامزدهای دو کشور در نهادها و آژانس های تخصصی و تبادل نظر پیرامون استفاده از انرژی های پاک از مهمترین محورهای گفتگوهای وزرای خارجه ایران و اوگاندا بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت