دیدار وزیر دفاع عربستان با رئیس شورای رهبری دولت مستعفی یمن

چهارشنبه 6 مهر 1401
22:16
دیدار وزیر دفاع عربستان با رئیس شورای رهبری دولت مستعفی یمن منابع رسانه‌ای امروز (چهارشنبه) از دیدار و گفت‌وگوی رئیس گروه موسوم به «شورای رهبری ریاست جمهوری یمن» با وزیر دفاع جدید عربستان سعودی خبر دادند.

العالم - جهان اسلام

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) اعلام کرد که «رشاد العلیمی» رئیس گروه موسوم به «شورای رهبری ریاست جمهوری یمن» با خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان دیدار کرد.

برپایه این گزارش، دو طرف در جریان این دیدار درباره تلاش‌ها برای برقراری امنیت و ثبات و صلح در یمن گفت وگو کردند.
وزیر دفاع عربستان و و العلیمی آخرین تحولات یمن را مورد بررسی قرار دادند.

این دیدار پس از آن انجام شده است که ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی سه‌شنبه شب در حکمی محمد بن سلمان فرزندش را به عنوان رئیس شورای وزیران این کشور منصوب کرد.

پادشاه عربستان سعودی در حکمی دیگر اعضای شورای وزیران به ریاست محمد بن سلمان را منصوب کرد.

طی این حکم «خالد بن سلمان» که پیش از این معاون وزیر دفاع بود، وزیر شد.

چند روز پس از اعلام آتش بس بشردوستانه دو ماهه قابل تمدید در یمن از سوی سازمان ملل، عبدربه منصور هادی در هفتم آوریل ( شنبه ۲۰ فروردین ) تمامی اختیارات خود را به شورای ریاست جمهوری به ریاست العلیمی و هفت عضو دیگر این شورا واگذار کرد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن به عنوان فقیرترین کشور جهان عرب آغاز کرد.

برخلاف انتظار سعودی ها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هفت سال پایداری و حملات دردناک پی در پی یمنی ها در عمق خاک عربستان بویژه حمله های مکرر به تاسیسات شرکت غول پیکر نفتی آرامکو، ریاض مجبور شد به امید خارج شدن از باتلاق جنگ در یمن با برقراری آتش بس در این کشور طی ماه مبارک رمضان موافقت کند. هر چند گزارش های رسیده از نقض مکرر آتش بس توسط سعودی ها حکایت دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از حمله پهپادهای خارجی به نیل آبی سودان+ فیلم


قدردانی مجلس خبرگان از ۲۰۰ شب حماسه ملی؛ تجلی اراده مردم در میادین شهر


ستون پایدار پدافندی در 200 شب حماسه؛ ملت محاسبات دشمن را نقش بر آب کرد


طنین صدای فلسطین در کنفرانس بریتانیا؛ فراخوان برای تعلیق توافق‌های تجاری با رژیم صهیونیستی


دیپلمات پیشین: آمریکا در جنگی نامتوازن علیه ایران گرفتار شده است


سردار محمد کرمی: هرگونه خطای محاسباتی با قدرت پاسخ داده می‌شود


جهش علمی ایران؛ ورود به جمع ۳ قدرت برتر جهانی در تولید رادیودارو


بامداد خونین در مناطق اشغالی؛ تداوم یورش و سرکوب با شلیک مستقیم صهیونیست ها


طنین سرود ملی در قلب ناگویا؛ پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی برافراشته شد+ فیلم


نواف سالم از رای پارلمان لبنان جان سالم به در برد/ دولت همچنان درگیر بحران سیاسی و اقتصادی فزاینده