دادگاه رژیم صهیونیستی بازداشت اسیر عواوده را تمدید کرد

يکشنبه 10 مهر 1401
19:28
دادگاه رژیم صهیونیستی بازداشت اسیر عواوده را تمدید کرد دادگاه رژیم صهیونیستی در جلسه شامگاه امروز یکشنبه خود مدت بازداشت اسیر خلیل عواوده را تمدید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، خالد زبارقه وکیل فلسطینی عنوان کرد که دادگاه اسرائیلی بدون صدور کیفرخواست در حق اسیر عواوده، بازداشت او را تا روز دوشنبه تمدید کرده است.

وزارت امور اسرا در غزه اعلام کرد که تمدید مدت بازداشت اسیر عواوده تصمیمی خودسرانه و غیرقابل توجیه و تلاشی برای برهم زدن شادی و خوشحالی خانواده او به خاطر آزادی‌اش است.

خانواده اسیر عواوده نیز اعلام کردند که دادگاه اسرائیلی جلسه رسیدگی به پرونده او به اتهام استفاده مخفیانه از تلفن همراه برای ارتباط با خانواده‌اش در داخل زندان را به فردا دوشنبه موکول کرده است.

اسیر عواوده 31 آگوست گذشته به اعتصاب غذای 172 روزه خود در اعتراض به بازداشت موقتش پایان داد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که سازمان زندان‌های صهیونیستی با آزادی او در دوم اکتبر (امروز) موافقت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آیا با کنار رفتن نتانیاهو از قدرت، بحران جنایتگری رژیم صهیونیستی پایان می یابد؟


موافقت دولت ترامپ با فروش بسته نظامی به ارزش تقریبی ۲.۷ میلیارد دلار به اوکراین


کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند