چارچوب هماهنگی موعد تشکیل دولت را اعلام کرد

سه شنبه 12 مهر 1401
17:23
چارچوب هماهنگی موعد تشکیل دولت را اعلام کرد
ائتلاف دولت قانون که از اعضای ائتلاف چارچوب هماهنگی شیعیان عراق است، زمان پایان یافتن فرایندهای قانون اساسی و اقدام برای تشکیل دولت جدید را اعلام کرد و احتمال داد، توافق اعلام نشده ای بین گروه های کرد بر سر پست ریاست جمهوری صورت گرفته باشد.

العالم - عراق

به گزارش سومریه نیوز، جواد الغزالی، نماینده ائتلاف دولت قانون گفت، روند سیاسی در مسیر درستی پیش می‌رود و انتظار می‌رود کردها بر سر نامزدی برای ریاست جمهوری به توافق برسند تا پرونده تشکیل دولت جدید حل شود.

وی افزود، ظرف چند روز آینده بر سر تشکیل جلسه پارلمان جهت بررسی نامزد پست ریاست جمهوری و پایان فرایندهای قانون اساسی توافق خواهد شد.

الغزالی گفت، مشکل پیش‌روی تشکیل دولت، عدم توافق نیروهای کرد بر سر یک نامزد واحد برای ریاست جمهوری است. وی احتمال داد، گروه‌های کرد بر سر پست ریاست جمهوری توافق کرده‌ باشند اما قبل از جلسه‌ای که طی روزهای آتی برگزار خواهد شد، آن را علنی نمی‌کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..


تل آویو برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران فشار می‌آورد اما ترامپ مردد است


پیشروی نیروهای مقاومت یمنی در تعز؛ همزمان با تشدید حملات به عمق عربستان


قالیباف: قفقاز نباید محل رقابت ژئوپلتیکی قدرت‌های خارجی شود


ارتش یمن یک پهپاد وینگ لونگ ۲ سعودی را سرنگون کرد


ایران فضا را به قدرتی راهبردی برای اقتصاد و توسعه تبدیل می‌کند


یاداشت روز| جنگ‌ها با پایانشان سنجیده می‌شوند؛ آیا مقامات لبنان در مواضع و تصمیم‌های خود تجدیدنظر خواهند کرد؟