فرمانده ناوشکن جماران خبر داد؛

خنثی‌سازی مداوم حمله‌های دزدان دریایی علیه کشتی‌های کشورمان

چهارشنبه 13 مهر 1401
13:42
خنثی‌سازی مداوم حمله‌های دزدان دریایی علیه کشتی‌های کشورمان فرمانده ناوشکن جمهوری اسلامی ایران، جماران از خنثی‌سازی مداوم حمله‌های دزدان دریایی علیه کشتی‌های کشورمان در آب‌های آزاد خبر داد.

العالم - ایران

ناخدا یکم ابراهیمی فرمانده ناوشکن جمهوری اسلامی ایران، جماران شامگاه سه‌شنبه در ارتباط تصویری از عرشه این ناوشکن با پنجمین یادواره ۵۶۵ شهید ارتش استان قم که با محوریت شهدای نیروی دریایی ارتش در سالن قدس مدرسه امام خمینی(ره) شهر مقدس قم برگزار شد، اظهار داشت: ناوشکن بومی جماران هم اکنون به‌منظور برقراری امنیت کشتی‌های ایرانی و انجام عملیات‌های دریایی در دریای عدن حضور دارد.

وی ادامه داد: این ناوشکن بارها مأموریت‌های مختلفی را در دریاهای آزاد برگزار و با موفقیت به میهن بازگشته است.

ناخدا یکم ابراهیمی ابراز داشت: در هفته‌های اخیر نیز عملیات‌های مختلفی را برای مقابله با دزدان دریایی صورت دادیم تا مسیر امنی را برای عبور و مرور کشتی تجاری و باری کشورمان فراهم سازیم.

وی خاطرنشان کرد: از همین‌جا اعلام می‌دارم سربازان دلیر و شجاع این سرزمین در ناوشکن جماران همانند هم‌رزمان شهیدشان در به اهتزاز درآوردن پرچم نظام مقدس جمهوری در دریاهای آزاد از هیچ کوششی فروگذار نخواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی