مخبر در دیدار دستیار رییس جمهور روسیه:

منافع ایران و روسیه در گرو تلاش دو کشور برای اجرای توافقات فیمابین است

چهارشنبه 13 مهر 1401
22:50
منافع ایران و روسیه در گرو تلاش دو کشور برای اجرای توافقات فیمابین است
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر لزوم اجرای دقیق توافقات میان تهران و مسکو گفت: منافع دولت ها و ملت های ایران و روسیه در گرو تلاش برای اجرایی شدن توافقات صورت گرفته میان دو کشور است.

العالم _ ایران / سیاسی

محمد مخبر عصر امروز(چهارشنبه) در دیدار «ایگور لویتین» دستیار رییس جمهور روسیه، بر گسترش همکاریهای دو کشور در زمینه های مختلف تاکید کرد و گفت: مسیر رشت-آستارا و توسعه همکاریهای بانکی برای تسهیل فعالیت تجار و بخش خصوصی نقش موثری در ارتقاء سطح همکاریهای تهران و مسکو خواهد داشت.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ساز و کار خوبی برای اجرای توافقات فیمابین فراهم شده است، اظهار داشت: برای توسعه همکاریهای بانکی‌ باید برنامه‌ای دقیق و زمانبندی شده تدوین و با جدیت آن را پیگیری کنیم.

وی همچنین با اشاره به توافقات صورت گرفته برای همکاری های دو کشور در حوزه انرژی، افزود: توافقات بسیار خوبی در بخش انرژی میان ایران و روسیه حاصل شده اما باید نسبت به زمان اجرای این توافقات حساس باشیم و با جدیت آن را دنبال کنیم تا شاهد اجرای هر پروژه مطابق برنامه زمانبندی باشیم.
ایگور لویتین دستیار رییس جمهور روسیه نیز در این دیدار با بیان اینکه مدیران بزرگترین شرکتهای تجاری روسیه گردهم آمده‌اند تا با هیات عالی رتبه ایرانی برای توسعه همکاریهای تجاری و اقتصادی مذاکره کنند، از اهتمام جدی مسکو برای اجرای توافقات با تهران خبر داد.
وی با اشاره به تمایل شرکتهای فعال در حوزه انرژی برای سرمایه گذاری و همکاری در ایران، افزود: رییس جمهور روسیه نیز بر اجرای توافقات دو کشور تاکید دارد و تمام توافقات گذشته نیز به قوت خود باقی است.

0% ...

آخرین اخبار

هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است