کاخ سفید: اطلاعاتی درباره استفاده روسیه از سلاح هسته‌ای در آینده نزدیک وجود ندارد

جمعه 15 مهر 1401
22:13
کاخ سفید: اطلاعاتی درباره استفاده روسیه از سلاح هسته‌ای در آینده نزدیک وجود ندارد سخنگوی کاخ سفید در پی اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه تهدید به حمله هسته‌ای که ولادیمیر پوتین مطرح کرده، تهدیدی واقعی است، گفت: اطلاعاتی درباره استفاده روسیه از سلاح هسته‌ای در آینده نزدیک وجود ندارد.

العالم - آمریکا

کارین ژان پیر سخنگوی کاخ سفید روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که نشان دهد روسیه در آینده نزدیک، خود را برای استفاده از سلاح‌های هسته‌ای آماده می‌کند.

سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه سخنان مقامات روسیه درباره استفاده از سلاح هسته‌ای غیر مسوولانه است، عنوان کرد که گفته‌های بایدن ریشه در نگرانی‌ها از احتمال این کار بود.

ژان پی یر افزود: دلیلی برای تغییر وضعیت استراتژیک هسته‌ای خود نداریم.

بایدن رئیس جمهور آمریکا روز گذشته گفت که تهدید به حمله هسته‌ای که ولادیمیر پوتین مطرح کرده است، یک تهدید واقعی است.

وی مدعی شد که علت ‌واقعی بودن تهدید این است که عملکرد ارتش پوتین بسیار ضعیف است.

بایدن در ادامه ادعا کرد: رئیس جمهور روسیه زمانی که از استفاده از سلاح تاکتیکی هسته‌ای یا سلاح بیولوژیک یا شیمیایی سخن می‌گوید، شوخی نمی‌کند.

رئیس جمهور آمریکا گفت: خطر تهدید هسته‌ای از دوران بحران موشکی کوبا در سال ۱۹۶۲ به بالاترین سطح خود رسیده است.

بایدن افزود که استفاده از سلاح تاکتیکی با قدرت پایین ممکن است به سرعت از کنترل خارج شده و جهان را ویران کند.

اظهارات رئیس جمهور آمریکا پس از آن بیان می‌شود که به تازگی تارنمای هیل با واکاوی اظهارنظرهای این هفته آمریکایی‌ها در مورد تهدید مسکو، نوشت که مقام‌های واشنگتن از تهدید اخیر رئیس جمهور روسیه برای استفاده از جنگ افزار هسته‌ای دستپاچه شده‌اند.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته است: آشکار بگویم که فرد تصمیم گیرنده در این باره یک نفر است. هیچ مانعی برای پوتین وجود ندارد. درست همان گونه که پوتین تصمیم غیرمسئولانه تهاجم به اوکراین را گرفت، ممکن است تصمیم دیگری نیز بگیرد.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس اعلام کرد که به مقام‌های روسیه گفته با خونسردی از استفاده از سلاح هسته‌ای حرف نزنند.

بلینکن همچنین افزود: بسیار مهم است که مسکو حرف ما را بشنود و بداند که عواقب (هسته‌ای) هولناک خواهد بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها