عصبانیت عضو کِنِست از وزیر جنگ اشغالگران

يکشنبه 17 مهر 1401
09:09
عصبانیت عضو کِنِست از وزیر جنگ اشغالگران عضو کِنِست (پارلمان) رژیم صهیونیستی گفت که وزیر جنگ این رژیم پشت نظامیان صهیونیست در مقابله با مبارزان فلسطینی را خالی کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از روزنامه صهیونیستی معاریو، "ایتمار بن غفیر" عضو افراطی کِنِست رژیم صهیونیستی در واکنش به تیراندازی مبارزان فلسطینی به مرکز ایست و بازرسی "شعفاط" این رژیم در منطقه قدس اشغالی به "بارلیو" وزیر امنیت داخلی و "بنی گانتس" وزیر جنگ این رژیم حمله کرد.

او با حضور در محل مرکز ایست و بازرسی شعفاط خطاب به بارلیو و گانتس گفت که آنها پشت نظامیان صهیونیست ها را خالی کرده اند.

وی گفت: شما از جان نظامیان گذشتید، تو و گانتس.

سه نظامی رژیم صهیونیستی شب گذشته در تیراندازی به ایست و بازرسی نظامی در ورودی اردوگاه شعفاط در شمال قدس اشغالی زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی سپس اعلام کرد که یکی از این سه نظامی کشته شد.

رسانه‌های صهیونیستی شنبه شب همچنین از شنیده شدن صدای تیراندازی به همراه انجام عملیات شهادت‌طلبانه با سلاح سرد در شهر "اللد" در مرکز فلسطین اشغالی خبر دادند.

0% ...

آخرین اخبار

هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


بغداد: شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند