دو انفجار مرکز کی‌یف را لرزاند

دوشنبه 18 مهر 1401
10:21
دو انفجار مرکز کی‌یف را لرزاند
هنوز تعداد دقیق کشته‌ها و مجروحان حملات موشکی به شهر کی‌یف مشخص نیست.

العالم _ اروپا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، پس از ماه‌ها آرامش نسبی در پایتخت اوکراین، دو انفجار بامداد دوشنبه کی‌یف را لرزاند.

ویتالی کلیچکو، شهردار کی‌یف، وقوع انفجارهایی را در منطقه شوچنکو، منطقه بزرگی در مرکز کی‌یف که شامل شهر قدیمی تاریخی و همچنین چندین اداره دولتی است، تأیید کرد.

لسیا واسیلنکو، نماینده پارلمان اوکراین، عکسی را در توییتر منتشر کرد که نشان می‌دهد دست‌کم یک انفجار در نزدیکی ساختمان اصلی دانشگاه ملی کی‌یف در مرکز شهر رخ داده است.

سخنگوی خدمات اورژانس در کیف به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که چندین نفر در این حادثه کشته و زخمی شده اند. او افزود امدادگران اکنون در مکان های مختلف مشغول به کار هستند.
تعداد تلفات هنوز مشخص نیست.
این انفجارها توسط خبرنگاران آسوشیتدپرس شنیده شد و به نظر می رسد نتیجه حملات موشکی باشد. همچنین صبح دوشنبه، خبرنگاران آسوشیتدپرس از شنیدن صدای انفجار در مرکز شهر دنیپرو خبر دادند.
نبردهای اخیر بر مناطقی در شمال کریمه از جمله زاپوریژیا متمرکز شده است، جایی که شش موشک شنبه شب از مناطق تحت کنترل روسیه در ناحیه زاپوریژیا شلیک شد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله