هاآرتص: تل‌آویو، چاره‌ای جز توافق با لبنان نداشت

شنبه 23 مهر 1401
15:51
هاآرتص: تل‌آویو، چاره‌ای جز توافق با لبنان نداشت روزنامه هاآرتص به نقل از یکی از اعضای امنیتی کابینه رژیم صهیونیستی اذعان کرد که تل‌آویو چاره‌ای جز توافق با بیروت نداشت.

العالم - لبنان

یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» درباره جزئیاتی از دیدگاه‌های مقامات کابینه تل‌آویو با توافق ترسیم مرزهای آبی بین فلسطین اشغالی و لبنان صحبت کرد.

او در این باره تصریح کرد: چه آنانی که مخالف امتیاز دادن یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل به لبنان هستند و چه آن‌هایی که باور داشتند امکان رسیدن به توافق بهتری وجود دارد، بعد از شنیدن آمارها و برآوردهای اطلاعاتی، رای مخالف خود به توافق را پس گرفتند.

طبق اطلاعات فاش شده از این روزنامه صهیونیستی، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر کنار گذاشته‌شده‌ی کابینه تل‌آویو و «یواز هندل» وزیر ارتباطات آن که به فکر دادن رای مخالف بودند، در نهایت جلسه تصویب توافق رای ممتنع دادند؛ چرا که گزینه دیگری نداشتند.

این جلسه را لاپید، روز چهارشنبه هفته گذشته (۱۲اکتبر) با حضور اعضای کابینه‌اش برگزار کذرده بود تا پیش‌نویس توافق ترسیم مرز دریایی میان فلسطین اشغالی و لبنان مورد بررسی قرار گیرد و به تایید آن‌ها برسد.

به گزارش فارس، پیش از این رسانه‌های عبری اعلام کرده بودند که در جلسه لاپید برای تصویب توافق با کابینه‌اش، تمام اعضا به جز «آیلت شاکد» وزیر امور داخلی صهیونیست‌ها موافقت خود را با متن آن اعلام کرده بودند.

این توافق در حالی از سوی کابینه فعلی تایید و به تصویب رسید که سیاستمداران صهیونیستی و رسانه‌های عبری حملات شدیدی علیه لاپید و اطرافیانش داشتند. آن‌ها با عبارت‌هایی همچون تسلیم در مقابل حزب‌الله، از دست‌رفتن امنیت و خطای راهبردی لاپید این توافق را توصیف می‌کنند.

«آموس هوچشتاین» مشاور ارشد آمریکا در امور امنیت انرژی جهانی که به عنوان میانجی‌گر، مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی بین تل‌آویو و بیروت را پیش می‌برد، در گفت‌وگو با شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: «اسرائیل به همه آن چیزهایی که می‌خواست نرسید».

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه